De module Ego-professionaliteit

Loop jij ook geregeld aan tegen vervelende situaties in jouw werk of privé die zich steeds weer herhalen en die jou bakken met energie kosten? Die je een hoop irritatie of onrust geven terwijl de situatie eerder verslechtert dan verbetert? Zoals bijvoorbeeld die (te) goedgebekte leerling, patiënt, cliënt of collega die jou vertelt hoe jij je werk moet doen? Of die vriend of zus die het allemaal beter weet en jou de maat neemt?

Je probeert dan ongetwijfeld de situatie onder controle te houden of te vermijden. Je handelen wordt dan gestuurd door jouw ego, omdat ‘ie denkt jou te moeten verdedigen of beschermen’. En daar gaat het vaak mis! In dit leerprogramma geven wij jou handvatten om het anders aan te pakken. Welkom bij de module Ego-Professionaliteit!

Ego-triggers: aanleidingen waardoor jouw professionaliteit (negatief) wordt beïnvloed

Een online leerprogramma

Via ons online leerprogramma en vanaf ieder gewenst device kun je gemakkelijk volgens jouw eigen planning en vanaf iedere locatie het programma volgen. Na inschrijving krijg je toegang tot de lesstof en de opdrachten waarna je, ondersteund door 4 praktijkdagdelen, gaat onderzoeken op welke manier(en) jouw ego jouw gedrag stuurt. En mocht je vragen hebben of vastlopen in het programma dan is ondersteuning dichtbij; via het geïntegreerde berichtensysteem kun je eenvoudig jouw vraag of probleem voorleggen. Onze professionals helpen jou dan zo snel als mogelijk weer op weg.

Gemakkelijk en ontspannen leren op jouw pc, tablet of mobiel

Een combinatie met 4 dagdelen

Naast het online gedeelte bestaat het leerprogramma uit 4 praktijkbijeenkomsten van een dagdeel (ochtend of middag). Dit is een belangrijk onderdeel van het leerprogramma omdat wij veel waarde hechten aan het ‘leren van en met elkaar’. Een groep heeft minimaal 8 en maximaal 16 deelnemers. Onze ervaring is dat dagdeel 1 en 2 uitstekend te combineren zijn tot 1 hele lesdag. Hiermee kan het leerprogramma beter passen in een al vastgelegde jaarplanning.  

Zowel een werknemer als een particulier zijn van harte welkom

Meer dan eens benaderen werkgevers ons om dit leerprogramma voor (een deel van) hun personeel te verzorgen of stellen hen in staat dit op hun kosten te volgen. Als je werkgever betaalt, dan krijgen wij graag even een officieel akkoord om misverstanden achteraf te voorkomen. De betaling geschiedt altijd vooraf met een factuur. Als particulier ben je natuurlijk ook van harte welkom. Je wordt dan ingedeeld in een nieuw te vormen groep zodat je lekker aan de slag kunt gaan met jouw persoonlijke ontdekkingstocht.

Je kunt je eenvoudig voor Ego-Professionaliteit aanmelden door de ‘Aanmeldbutton’ op onze website te gebruiken. Je kunt ons natuurlijk ook bellen, mailen, appen of de contactpagina op deze website gebruiken. De betaling geschiedt altijd vooraf met een factuur.

Onze werkwijze

Jouw proces is van jou! Jouw leercurve en voortgang en hetgeen dit leerprogramma voor jou betekent wordt NIET gedeeld met derden. Ook niet als jouw werkgever jou heeft opgegeven of de factuur betaalt. Bureau Van Zimmeren gelooft in eigen verantwoordelijkheid, dus wat jij uit het leerprogramma haalt en hoe jij je hiervoor inzet is aan jou. Wij zien het als onze taak om jou te inspireren en te motiveren.

Heb jij meer of andersoortige hulp nodig?

In een enkel geval gebeurt het dat je door het leerprogramma geconfronteerd wordt met andere issues die aandacht behoeven. Bureau Van Zimmeren heeft de expertise in huis om je ook dan te ondersteunen. Maar ondanks dat wij veel voor jou kunnen betekenen, kennen wij ook onze beperkingen. Heb jij meer of andersoortige hulp nodig hebt dan denken wij met jou mee. Zit deze hulp in ons eigen uitgebreide netwerk, dan brengen wij jou daarmee in contact. Zo niet dan gaan wij samen met jou kijken waar deze hulp wel te vinden is zodat jij verder kunt.

Geïnteresseerd? Meld je dan aan voor ons leerprogramma of neem contact met ons op

Graag zoeken wij uit hoe wij jou het beste kunnen helpen
Aanmelden Contact
Vestigingsadres: St. Catharinastraat 1, 5611 JA Eindhoven
Correspondentieadres: Eikenbaan 12 6903 BJ Zevenaar
Email: info@egomodule.nl

Bel ons op 085-040 60 37
Copyright Module Ego Professionaliteit 2021 - 2024  |  Disclaimer  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design