Faq / Veelgestelde vragen

Wij geven online antwoord op enkele veelgestelde vragen

Wij ontvangen geregeld vragen over dit leerprogramma, de lesstof en de oefeningen, dat is begrijpelijk. Wij hebben daarom de meest gestelde vragen al voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag of antwoord hier niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

Over de studie

Wat is de studiebelasting?

Het leerprogramma Ego-Professionaliteit bestaat uit 4 praktijkdagdelen, aangevuld met een aantal huiswerkopdrachten. Afhankelijk van jouw persoonlijke leertempo bedraagt de studiebelasting ongeveer 2 uur per week.

Hoe lang duurt het leerprogramma?

Het leerprogramma Ego-Professionaliteit duurt in totaal ongeveer 4 maanden. Tussen ieder praktijkdagdeel zit in principe een periode van 4 a 5 weken waarin je aan de slag gaat met de opgedane kennis. Jouw inloggegevens blijven gedurende 12 maanden geldig waardoor je voldoende tijd hebt om de leerstof eigen te maken en de voor jou relevante data elders op te slaan.

De duur van een praktijkdagdeel bedraagt 4 uur. Als er voor gekozen wordt om dagdeel 1 en 2 te combineren dan duurt deze lesdag 8 uur, inclusief pauzes. De starttijd van een ochtendsessie is 9.00 uur, de starttijd van een middagsessie is 13.00.

Hoe kan ik mij aanmelden voor de ego-module?

Je kunt je eenvoudig voor dit leerprogramma aanmelden door de ‘Aanmeldbutton’ op onze website te gebruiken. Je kunt ons natuurlijk ook bellen, mailen, appen of de contactpagina op deze website gebruiken. Wij zullen dan per email jouw aanmelding bevestigingen of telefonisch contact met je opnemen.

Waar wordt de ego-module gegeven?

De Ego-Module wordt zowel in-company als op diverse locaties in het land gegeven. 

Hoe worden de dagdelen gepland?

Bij aanmelding van een team/groep start het leerprogramma in overleg met de opdrachtgever. Bij individuele aanmeldingen start het leerprogramma bij minimaal 8 deelnemers.

Kan ik ook online leren zonder de praktijkdagdelen te volgen?

De praktijkdagdelen zijn een onderdeel van het leerprogramma.

hoe kan ik contact opnemen als ik hulp nodig heb bij de ego-module?

Mocht je een opdracht niet begrijpen, vastlopen in jouw leerproces of technische problemen ervaren neem dan contact met ons op via de berichtenfunctie als je ingelogd bent. Wij kunnen je dan via deze berichtenfunctie direct antwoorden en jij kunt gemakkelijk het antwoord later nog terugvinden als je het wil teruglezen.

Natuurlijk kun je ons ook een mail sturen via info@egomodule.nl.

Kan ik ook een team aanmelden?

Ja dat kan zeker, het leerprogramma is niet alleen voor individuele deelname. Het is uitermate geschikt om als team te volgen. Het zorgt voor een betere samenwerking, communicatie en wederzijds begrip.

Wat kost de ego-module?

Omdat we graag maatwerk leveren, zijn prijzen op aanvraag.

Heb je een fout ontdekt?

Heb je een tekstuele of technische fout ontdekt, dan horen wij dit graag. Dit geeft ons de mogelijkheid dit zo snel mogelijk te repareren. Als je al bent ingelogd in het leersysteem kun je de fout doorgeven via het kopje berichten of je kunt een mail sturen naar support@egomodule.nl.

Het is voor ons het fijnst als je kunt vertellen waar je de fout hebt gezien. Geef daar bij altijd aan op welke pagina je was toen de fout gebeurde. Heb je een tekstuele fout gezien tijdens het studeren, geef ons dan de titel van de paragraaf of opdracht door. Heb je een technische gezien, geef dan globaal aan wat je aan het doen was toen de fout zichtbaar was, bijvoorbeeld: Tijdens het opslaan.

Heb je een suggestie of tip?

Heb je een idee die je met ons wilt bespreken of een tip hoe we het nog beter kunnen maken? Dit horen we heel graag. Wij waarderen je feedback enorm. Om je suggestie en/of tip door te geven kun je gebruiken maken van ons berichtensysteem als je bent ingelogd of je kunt een mail sturen naar support@egomodule.nl.

Inloggen

Als ik de ego-module wil gaan volgen, wanneer krijg ik de inloggegevens en toegang tot het systeem

Je krijgt de inloggevens en daarmee toegang tot het systeem als je aanmelding is bevestigd.

Wanneer kan ik inloggen, direct bij ontvangst van de inloggegevens of moet ik wachten tot de eerste bijeenkomst?

Na ontvangst van de inloggegevens heb je direct toegang tot de lesstof. Wij hebben het online systeem echter zo ingericht dat de toegang hiertoe beperkt is tot de lesstof van de eerstvolgende praktijkdag.

Ik kan de Egomodule app niet vinden in de Appstore / Google Playstore

Dat klopt ook! Je hoeft namelijk geen speciale app te installeren om het leerprogramma te kunnen gebruiken. Het enige wat je nodig hebt is je browser en een actieve internetverbinding.  Je kunt ons leerprogramma gebruiken op je pc, tablet en mobiel via je eigen browser.

Algemeen

Hoe kan ik mij aanmelden voor deze module?

Je kunt jezelf aanmelden voor onze module door contact met ons op te nemen of het aanmeldformulier op onze website in te vullen. Wij zullen dan per email jouw aanmelding bevestigingen of telefonisch contact met je opnemen.

Op welke apparaten kan ik deze module bekijken?

Je kunt het leerprogramma op elk medium bekijken, of je nu gebruik maakt van een pc, laptop, tablet of smartphone. Het enige wat je nodig hebt is een up-to-date browser en een actieve internetverbinding.

Heb ik speciale software nodig om het leerprogramma te kunnen gebruiken?

Nee, het enige wat je nodig hebt als je op een pc of laptop werkt is een actieve internetverbinding en een up-to-date browser. Werk je op een tablet of smartphone dan kun je gewoon via jouw browser inloggen en gebruik maken van de app. Je hoeft niets te installeren.

Wat moet ik doen als ik een opdracht niet begrijp, hoe kan ik contact opnemen?

Mocht je een opdracht niet begrijpen, geen enkel probleem. Neem met ons contact op via de berichtenfunctie als je bent ingelogd. Wij kunnen jou dan via via deze berichtenfunctie direct antwoorden en jij kunt gemakkelijk het antwoord later nog terugvinden als je het wil teruglezen.

Geïnteresseerd? Meld je dan aan voor ons leerprogramma of neem contact met ons op

Graag zoeken wij uit hoe wij jou het beste kunnen helpen
Aanmelden Contact
Vestigingsadres: St. Catharinastraat 1, 5611 JA Eindhoven
Correspondentieadres: Eikenbaan 12 6903 BJ Zevenaar
Email: info@egomodule.nl

Bel ons op 085-040 60 37
Copyright Module Ego Professionaliteit 2021 - 2024  |  Disclaimer  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design