Helpdesk

Fijn dat je er bent! Deze pagina is bedoeld om je zo goed mogelijk te helpen bij eventuele problemen of vragen. Hieronder vind je een overzicht van veelvoorkomende situaties en oplossingen, zoals bij het inloggen. Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je een specifieke vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je persoonlijk verder te helpen!

Hoe kan ik inloggen?

Welkom bij jouw leertraject! Zodra je aanmelding door ons systeem is bevestigd, ontvang je per e-mail je persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. 

Heb je je inloggegevens nog niet ontvangen? Geen zorgen, deze zijn waarschijnlijk al onderweg naar je toe. Nog even geduld, alsjeblieft! Heb je het gevoel dat er toch iets fout gaat, neem dan contact met ons op.

Met deze gegevens heb je meteen toegang tot de lesstof en kun je direct starten met je studie.

Inloggen

Probleem bij het inloggen?

Merk je wat problemen bij het inloggen? Geen zorgen, we zijn er om je te helpen. Laten we samen even een paar dingen nakijken:

  1. Dubbelcheck je Inloggegevens: Zou je voor ons nog eens willen kijken naar je gebruikersnaam en wachtwoord? Kleine details maken een groot verschil. Denk eraan, gebruikersnamen en wachtwoorden zijn hoofdlettergevoelig. Een 'A' is niet hetzelfde als een 'a', dus elk detail telt!

  2. Let op Verwarrende Karakters: Soms lijken bepaalde tekens erg op elkaar. Heb je bijvoorbeeld de letter 'o' en het cijfer '0' goed onderscheiden? Een kleine verwisseling is zo gemaakt, maar kan ervoor zorgen dat je niet kunt inloggen.

Een nieuw wachtwoord aanvragen

Heb je alles dubbel gecheckt en krijg je nog steeds de melding dat je inloggegevens niet kloppen? Of ben je je wachtwoord kwijtgeraakt of vergeten? Geen paniek! Klik simpelweg op de onderstaande knop om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Onze medewerkers zullen een nieuw wachtwoord voor je aanmaken en naar je toesturen. Zo ben je in no-time weer op weg.

Ik kan niet verder studeren

In ons leerprogramma volg je een gestructureerd traject dat aansluit bij de praktijkdagen. Aan het begin krijg je toegang tot het eerste deel van het programma, en na elke praktijkdag wordt toegang tot de volgende fase ontgrendeld. Dit zorgt ervoor dat je steeds met relevante en uitdagende lesstof bezig bent, aangepast aan je voortgang.

Het kan gebeuren dat je tijdelijk niet verder kunt studeren of bepaalde materialen niet kunt openen omdat je al bij bent met de beschikbare lesstof. Dit is normaal en betekent dat je klaar bent voor de volgende praktijkdag. 

Mocht je toch twijfelen of vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om je verder te helpen!

Ik heb een inhoudelijke vraag

Het kan altijd gebeuren dat je tijdens het studeren een vraag hebt. Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop je deze vraag kunt stellen:

  1. Ingebouwd Berichtensysteem: In ons systeem vind je een berichtensysteem waarmee je ons direct een bericht kunt sturen. Kijk linksboven in de hoek naar het envelopje. Zodra ons team op je bericht heeft gereageerd, krijg je automatisch een melding.

  2. Notitiefunctie: Je kunt ook de notitiefunctie gebruiken om je vraag op te slaan en te bewaren voor de eerstvolgende praktijkdag. Dit is een handige manier om je vragen georganiseerd te houden.

  3. E-mail: Als laatste optie kun je natuurlijk ook kiezen om ons een e-mail te sturen als dit je voorkeur heeft. We staan klaar om al je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Welke methode je ook kiest, we zijn hier om je te helpen en ervoor te zorgen dat je studie zo soepel mogelijk verloopt.

Vind je niet wat je zoekt? Wij zijn er om te helpen!

Staat jouw specifieke situatie, vraag, of het antwoord dat je zoekt niet op deze pagina? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. Jouw tevredenheid en voortgang zijn voor ons van groot belang!

Vestigingsadres: St. Catharinastraat 1, 5611 JA Eindhoven
Correspondentieadres: Eikenbaan 12 6903 BJ Zevenaar
Email: info@egomodule.nl

Bel ons op 085-040 60 37
Copyright Module Ego Professionaliteit 2021 - 2024  |  Disclaimer  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design